Masca pentru un ten strălucitor
Un gălbenuş de ou de prepeliţă se amestecă cu o picătură de ulei de măsline și două picături de zeamă de lămîie. Se întinde pe tenul curățat în prealabil și se lasă să acționeze 15 minute, după care se îndepărtează cu apă calduță sau ceai de mușețel. Redă feței strălucirea și hidratează tenul.
Leac pentru împiedicarea calviţiei (chelirii) și a regenerării firelor de păr slăbite
Se amestecă și se omogenizează bine următoarele ingrediente: 10 galbenușuri de ouă de prepeliță, 2 fiole laptișor-de-matcă, 1 linguriță de miere, 1 vîrf de cuțit de drojdie de bere proaspătă. Se lasă la dospit 24 ore într-o încăpere caldă. Această pastă se aplică pe pielea capului după spălarea cu şampon. Se acoperă capul peste noapte cu un prosop curat, pînă dimineața, cînd părul se spală din nou, de preferință cu ceai de mușețel.
Tratamentul se face pe parcursul a minimum 10 zile, putînd fi continuat fără pauză și fără repercusiuni negative. Dă rezultate la mai mult de 80% din cazurile de alopecie de diferite grade. Pasta rămasă nefolosită se poate păstra la frigider, pînă la întrebuințare, iar albușurile rămase, bătute spumă, sînt un excelent balsam pentru părul sănătos, dîndu-i strălucire.
Știi oare că?
Coaja de ouă de prepeliță este o sursă foarte bună de calciu – 95%. Amestecînd coarja cu sucul de lămîe în proportie de 1:1 și consumînd cîte o linguriță mică peste o zi vei obține o sursă naturală de calciu pentru organismul tău. În orice terapie, alimentația este esențială, iar ouăle de prepeliță nu sînt medicamente de sinteză care să obosească ficatul, rinichii, pancreasul sau alte organe, glande sau structuri funcționale umane, ci sunt un produs natural, organic așadar, perfect adăptat nevoilor oricarui organism uman. Ouăle de prepeliță se asimilează în organism în funcție de nevoile acestuia, fără a-i produce uzura, ci dimpotrivă, avînd rol constructiv, începînd de la nivelul celular și pînă la cel organic
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu